Bathmen – juni – carillonmaand

Plaatsingsdatum: Jun 07, 2011 9:43:50 AM

Gedurende de maand juni zal er een serie concerten worden georganiseerd rond de toren van de dorpskerk in Bathmen. De organisatie in handen van de Stichting Bathmense Beiaard. Op de vrijdagavonden van 3,10,17 en 24 juni zal er steeds om 19.30 een concert zijn door beiaardier Jan Achterkamp in samenwerking een aantal Bathmense verenigingen. Ieder optreden duurt ongeveer 45 minuten. Er zijn bankjes en stoelen waarop u met gemak kunt kijken en luisteren. Na afloop is er koffie. De toegang is vrij

Vrijdag 3 juni Jan Achterkamp speelt uit het Bathmens Beiaard Boek

Vrijdag 10 juni De Bêkezangers o.l.v. Gerrit Overmeen

Vrijdag 17 juni Jan Achterkamp speelt op verzoek

Vrijdag 24 juni Boerendansgroep “Battumse Venne”

Programma toelichting.

03 juni U hoort een keuze uit het z.g. Bathmens Beiaard Boek dat onlangs werk gepresenteerd.De ondertitel “Rondom Bach in Bathmen” geeft globaal aan ,wat u te wachten staat. Een heerlijk avondje superieure beiaardmuziek.

10 juni De Bêkezangers zijn in Bathmen en de regio een begrip. Het mannenkoor heeft een breed repertoire opgebouwd, variërend van ballads en luisterliedjes tot evergreens en Schlagers.

17 juni Beiaardier Jan Achterkamp speelt een aantrekkelijk divers programma, variërend van Mozart’s Ave verum, via de Radetskymars tot en met Cupido van Jan Smit.

24 juni Dit is al weer de derde keer dat er samen gewerkt wordt met de “Battumse Venne” We verheugen ons weer op dit optreden. U hoort en ziet de klassiekers uit de wereld van de boerendans oa.De Almelose kermis,’t schuurke en Mooder kiek.